Скандалният участник във ВИП Брадър“ Борис Петров отдавна си е намерил майстора

...
Скандалният участник във ВИП Брадър“ Борис Петров отдавна си е намерил майстора
Коментари Харесай

А знаете ли, че вкъщи шеф Петров е страшен чехльо! Вижте коя жена го превърна в такъв и как го държи за гърлото

Скандалният участник във „ ВИП Брадър “ Борис Петров отдавна си е намерил майстора и това е неговата половинка – Милена Асенова. Близки до фамилията описаха, че Милена е азбучен образец за жена, стъпала на врата на мъжа си, написа „ Галерия “.

„ Толкова крепко го е затиснал чехъла, че у тях не му се чува гласа. Тя коли, тя беси “, разкриват осведомени.   Всъщност, още с гостуването си на лайфа на „ ВИП Брадър “ като бранител на Шеф Петров, Милена съобщи, че той няма такова държание у дома.

„ С него се живее доста елементарно, там просто се усеща притиснат “, категорична бе Милена. Тя обаче пропусна да спомене, че крепко го е стиснала за мъжкото достолепие и Шеф Петров от дълго време не е мъжът в къщата.

Двамата се познават от дълго време – когато Милена е била с тяло на манекенка и изкусителна осанка. Раждането на дребния им наследник Дани в следствие е поразвалило фигурата й, само че за сметка на това – затвърдило позициите й в фамилията.

Най-голямата уязвимост на Шеф Петров е точно Дани, с помощта на който Милена държи всички козове. „ Шефа не смее „ гък “ да й каже, с цел да не си събере багажа и да му вземе детето, както се случи с първата му жена “, описват осведомени.

Милена работи в ресторанта на кулинарния гуру – не е ясно какво. В обществената мрежа рядко да се хвали с домашно приготвена храна персонално от нея, само че в редките случаи получава възторженостти от Шефа.

„ Браво, Любов “, „ Ти си върхът “, „ Биричка добави ли, блага? “, и прочие нежни думи се изливат от другояче грубия и безпардонен речник на Борис Петров.

Откакто професионалният готвач е в Къщата на ВИП Брадър и трови душите на множеството звезди вътре, Милена ревниво го пази в мрежата. „ Не се хаби Шефче, няма да те схванат “, оправдава го жена му.

Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР